Je wilt op de een of andere manier helpen de planeet te overleven, maar de ozongaten overhandigen en afval lui sorteren? Probeer me bezig te houden met milieuvriendelijke seks! Je bent tevreden, en de planeet is handig.

Excuus sex in de douche

Stel je je eens voor hoeveel water wordt doorgebracht terwijl jij en het meisje op elkaar worden gezet met een zielgel met aroma «Tropische hagel»? Ja, dit water kan worden geleverd met een hele kudde gedehydrateerde meerkats!

Ecologisch aanbevelen om te weigeren, zelfs van het reinigen van tanden onder de douche om water te besparen, — Wat te praten over seks. (Hoewel als seks zoveel duurt als het reinigen van de tanden, dan is het artikel niet zo kritisch.)

Meer woedend bedlinnen

Als u een polygamie-levensstijl uitvoert en uw bachelor van Berloga een paar meisjes bijwoont, verplichten de Gentleman en de regels van de hygiëne u elk nieuw meisje om een ​​nieuwe set linnen te bieden.

Maar als meisjes altijd alleen en hetzelfde zijn, verander dan de lingerie en was het na elke date niet alleen verplicht, maar ook niet-milieuvriendelijk — Eén poeder vecht niet. Daarom slaat ik op voor elk meisje dat je beddengoed set en wist het na verschillende vergaderingen.

Je kunt niet in de war raken, ondergoed verspreiden in kleuren: rood — voor wiki, groen — Voor Nastya en White — Voor een buurman van de derde verdieping (of

https://senaubaines.com/lass-mich-daruber-erzahlen-erkaltungen-und-deren-3/

van de vijfde?!).

Doe seksspeeltjes zelf

Seksspeeltjes zijn gemaakt van schadelijk plastic, en opnieuw nodig voor elk meisje een set seksspeeltjes nodig.

En als sommige van de meisjes uit je leven verdwijnen, verdwijnt een set seksspeeltjes ermee (niet in de zin dat ze ze steelt, maar in de zin — Je zou het moeten gooien). Op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief.

Meisjes slipje vervangen bijvoorbeeld een gag, een dun houten keukenblad zal in plaats van een rieten en komkommer staan… U begrijpt echter.

Seksdag hebben

Dus je bespaart onschatbare elektriciteit! Goed, of doe seks in het donker — Trouwens, wanneer je seks hebt, neemt de blinde gevoeligheid bij meisjes toe.

Bovendien is het in het donker gemakkelijker voor haar om iemand in jouw plaats te presenteren, die minder bezorgd is over het milieu.

viagra online

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.